Om Demia >> Integritetspolicy
 

 
Så behandlar Demia AB personuppgifter.
Denna policy uppdaterades 2018-05-21.

Vilka personuppgifter som vi samlar
Vi tar emot personuppgifter via vår e-handelsplattform eller via formulär på webbplatsen, beställer reservdelar, väljer att fylla i en enkät eller om du vill delta i en tävling. Telefonnummer, mailadress, adress, registreringsnummer på den egna bilen och namn är personuppgifter som du kan bli ombedd att lämna för att vi skall kunna återkomma till dig i ärendet.

Vi använder Dibs i vår webbutik, där du kan handla direkt från oss. Du får i samband med köpet godkänna att vi får använda dina uppgifter för att hantera dig som kund, detta görs då du godkänner köpvillkoren. Data som samlas in är enbart data som krävs för att fullfölja avtalet om köp och leverans.

På vår sida kan man även beställa via Lagabasen och Bildelsbasen som äger kundens personuppgifter, det vi får tillgång till är för att kunna återkomma till kunden i enskilda ärenden.

Vad använder vi dina personuppgifter till?
De uppgifter du lämnar via vår hemsida används i huvudsak för att kunna besvara frågor, översända offerter, svara på dina förfrågningar, säkerställa att rätt del levereras och ur garantisynpunkt. Uppgifter används också till att möjliggöra administration av tävlingar, enkäter och andra typer av undersökningar eller marknadsföring.

Uppgifter kan också användas för att förbättra vår webbsida och möjliggöra en mer positiv och personifierad samt anpassad upplevelse. Att möjliggöra riktad information och/eller erbjudanden.

Lämnar vi ut din information till utomstående parter?
Demia AB byter inte och säljer inte din information till utomstående parter. I de fall du beställer delar av oss så registreras du i vårt lokala kundregister. Om vi anser det nödvändigt att vi lämnar ut dina personuppgifter för att följa lagen så kan vi lämna ut personlig information till myndigheter, såsom Polisen eller Skatteverket.

Hur vi skyddar din information
För att upprätthålla säkerheten genomförs en rad säkerhetsåtgärder när du lämnar personlig information via webbplatsen. Särskilda rutiner finns på plats för hantering av detta.

De uppgifter du lämnar till oss sparas enligt Lag. Övrigt bevaras personuppgifter inte längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen.

Du har alltid rätt att begära ändring eller radering av dina uppgifter.

Bildelsbasen integritetspolicy
Lagabasen integritetspolicy(Längre ner på sidan)
Dibs integritetspolicy
Postnord integritetspolicy
Fenix integritetspolicy
Swish integritetspolicy

Tillbaka