Auktoriserad bildemontering & begagnade bildelar i Ludvika

Demia är märkesdemonterare av Volvo, Renault och Dacia sedan 1987. Hos oss hittar du dina begagnade bildelar och reseverdelar både online och i vår butik i Ludvika, där vi också har nya Volvobilar och begagnade bilar av olika märken.

Miljö och kvalitet

Det är lätt att känna sig obetydlig och uppgiven i miljösammanhang. Att det lilla man själv bidrar med inte gör någon skillnad för mänskligheten i stort. Men det handlar om vad vi gör i vardagen. Inga jättestora uppoffringar, utan små enkla val.

Demias verksamhet är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO. Vi ansvarar för att samtliga återanvända bildelar lever upp till garanterad kvalitet och funktion. När du köper en reservdel som är godkänd av Demia får du självklart marknadsmässig garanti.

om demia miljö
om demia våra butik

Vår butik i Ludvika

I Demias butik i Ludvika kan du köpa begagnade bildelar till Volvo och Renault, till låga priser och med generösa garantier.

Vår kunniga personal hjälper dig gärna med att fynda däck, fälgar, kompletta hjul och andra reservdelar till din bil.

Köp begagnade bildelar med marknadsmässig garanti

Hos oss hittar du alla reservdelar du behöver till din Volvo, Renault eller Dacia. Billigt, miljöcertifierat och smidigt – med marknadsmässig garanti och alltid hög kvalitet. Välkommen till Demia!